Vriendinnen theeproeverij- arrangement:

Theeproeverij: samen genieten! Wil je meer leren over thee, ontdekken welke thee je lekker vindt, de nieuwste theemelanges proeven en verrast worden door de spannende combinatie van thee en hapjes? Dan is dit leuk nieuws voor je.

Wat gaan we doen?

Tijdens de theeproeverij leert thee-melangeur Maarten Boland je waarom de hoeveelheid theeblaadjes, het water en de temperatuur zo belangrijk zijn voor de uiteindelijke smaak van thee. Maarten legt uit hoe je de lekkerste thee kunt zetten. Je leert welke theesoorten er zijn. En wat de verschillende bewerkingen doen met de smaak van thee. Met elkaar proef en geniet je van verschillende soorten thee in combinatie met enkele hapjes.

Daarna maken we een rondje door de theetuin van NatuurlijkBUITEN en bekijken ter plekke hoe echte theeplanten (!) groeien en welke kruiden en eetbare bloemen (vers of gedroogd) het best te gebruiken zijn voor je eigen theemelange.

Zelf melangeren
Wil je niet alleen proeven, maar ook actief bezig zijn? Vraag dan om de extra module ‘zelf thee melangeren’. Met een basisthee en tientallen bloesems, kruiden, specerijen en vruchten ga je zelf lekkere theemelanges maken onder begeleiding van Maarten. Van de lekkerste eigen creatie neem je een zakje mee naar huis. De extra kosten hiervoor zijn € 2,50 p.p.

Deelname aan een theeproeverij kost 25 euro p.p. Voor de extra module 'zelf melangeren' komt er € 2,50 p.p. bij. De theeproeverij duurt 2,5 tot 3 uur. Je kunt een theeproeverij aanvragen voor een gezelschap vanaf 6 personen. Een leuke en lekkere belevenis met vrienden, vriendinnen, familie of een bedrijfsuitje. Stuur een mailtje naar info@natuurlijkbuiten.nl vermeld daarbij je naam, telefoon, de gewenste data, tijdstip van aanvang, het aantal deelnemers en of jullie gebruik willen maken van de extra module 'zelf thee melangeren'.   

Vriendinnenarrangement 

Maak er een gezellig weekendje uit van met een groepje vriendinnen: reserveer een Theeproeverij in combinatie met 2 nachtjes verblijf in onze B&B (er zijn 4 x 2-persoonskamer beschikbaar) dan is de module 'zelf melangeren helemaal GRATIS' (vanaf 6 personen). Het vriendinnen- arrangement kun je 'aanvinken' bij het maken van je reservering. Kijk ook bij de overige arrangementen om er een compleet belevenis weekendje van te maken!