Winter arrangement

Bij aankomst is de 'Daele' heerlijk verwarmd door de houtkachel en schenken wij u een welkomstdrankje om in de sfeer te komen. U logeert twee nachten in één van de knusse kamers met bedstee. ‘s-Morgens krijgt u een uitgebreid ontbijt met verschillende biologische- en streekproducten.
Op een van de twee avonden serveren wij een drie-gangenmenu waarbij de hoofdmaaltijd een heerlijke winterstamppot of bonenschotel is met huis gemaakte appelmoes en/of stoofperen.


U heeft gratis toegang tot de natuurtuinen om ideeën op te doen voor uw eigen tuinparadijs. Neem de wandelschoenen mee en trek er op uit . Wij hebben een prachtige wandelroute (7, 10 of 13 kilometer) voor u uitgestippeld door het fraaie Achterhoekse coulisselandschap. Wie weet ziet u reeën of hazen dartelen door de sneeuw, hoort u overvliegende ganzen, kraanvogels of ziet u de steenuil van heel dichtbij.

Inclusief:

Wanneer

Het winter arrangement is geldig van 1 november tot 31 maart wanneer u 2 of meer nachten in onze B&B verblijft.

Kosten

De prijs van de door u gekozen bedstede kamer plus toeristenbelasting, bij minimaal verblijf van 2 nachten betaald u voor eenheerlijk winters 3-gangendiner slechts € 15,- p.p.

Reserveer hier uw kamer in onze B&B en vermeld bij de opmerkingen dat u gebruikt wilt maken van het 'Winterarrangement'. 

Streekeigen en biologische producten een (h)eerlijk ontbijt bij de B&B van NatuurlijkBUITEN!