Bed & Breakfast NatuurlijkBUITEN

Leem, originele houten gebinten, bed-steeën en boerenbont: dat is de sfeer van B&B NatuurlijkBUITEN in de Achterhoek. Een boomgaard, rondscharellende kippen, een terras aan het water en de geur van huisgebakken roombotercake maken het idyllische tafereel compleet. Na een heerlijk fiets- of wandeltocht kunt u ’s avonds bij het kampvuur of in de sfeervolle Theeschenkerij bij de houtkachel nagenieten. Lekker loom kruipt u in de knusse bedstede. Misschien hoort u nog net het roepen van de steenuil want u zult er slapen als een roos!

De ochtend wordt ingeluid door vogelzang en in de zomer door kwakende kikkers. Beneden wacht u een heerlijk biologisch ontbijt. Voor een kakelvers eitje zorgen de kippen en uit de oven komen vers gebakken croissants. Het ontbijt wordt aangevuld met (h)eerlijke streekproducten en eigen gemaakte jam van biologische vruchten. Onze B&B heeft 4 bedstedekamers (lengte matrasmaat 2 meter) en is een perfecte familie of vrienden accommodatie voor 8 personen. 

Eco-B&B in a Farmhouse: a better place to stay!

Kom tot rust in onze prachtige natuurtuin!

 

Speciale midweek aanbieding: U krijgt een aantrekkelijke korting bij een meerdaags verblijf! 

- Midweek (van ma tot vrij) voor 2 personen slechts € 260,- (Steenuil en Groene Specht bedstede kamer, excl. toeristenbelasting)

- Midweek (van ma tot vrij) voor 2 personen slechts € 230,- (Roodborst en Winterkoning bedstede kamer, excl. toeristenbelasting)

Let op: Niet geldig in juli en augustus en tijdens de schoolvakanties.

U kunt bij ons gratis parkeren, heeft een eigen ingang en in onze accommodatie is gratis Wifi aanwezig. Voor onze gasten hebben wij gratis fiets- en wandelroutes, deze prachtige routes vertrekken direct vanaf ons erf!

 

Direct vanaf ons erf op het fietsknooppuntennetwerk!

 Camperplek bij NatuurlijkBUITEN

Naast het verzorgen van de Bed & Breakfast heeft NatuurlijkBUITEN in de Achterhoek ook twee camperplekken. Daarbij kunt u ook gebruik maken van onze 'Breakfast' service met streekeigenproducten, kakelverse eitjes en warm speltbrood. Kosten camper (2 personen) € 12,- per dag (24 uur), inclusief water en stroom, exclusief toeristenbelasting. U kunt gebruik maken van de douche in onze B&B accommodatie voor € 2,- p.p. Er is geen voorziening voor het legen van uw cassettetoilet.

Informeer naar de mogelijkheden of bel 0315 236 794

 

U kunt bij ons ook gebruik maken van de breakfast-service met streekeigen producten, verse eitjes en warme croissantjes!


    Natuur en milieu bewust ondernemen

De boerderij van NatuurlijkBUITEN is geisoleerd met Isovlas, dit is een 100% natuurlijk bouwisolatie gemaakt van vlas. Een groot aantal muren zijn afgewerkt met leem. Dit is niet brandbaar. Bijzonder is de dampdoorlatendheid  waardoor vocht en warmte gereguleerd wordt. Leem blijft koel in de zomer en warm in de winter. Bovendien is het antistatisch en biedt bescherming tegen straling.

ECEAT keurmerk

Wij zijn trots dat wij in 2012 het ECEAT-logo hebben gekregen voor onze B&B. De bij ECEAT-Nederland aangesloten accommodaties zetten zich in voor een beter milieu, bescherming van cultuur en natuur.

 

Onze Bed & Breakfast is ook te vinden op de sites van ECO Logies; Airbnb; Stichting Achterhoek Toerisme