Winter arrangement

Bij aankomst is de 'Daele' heerlijk verwarmd door de houtkachel en schenken wij u een welkomstdrankje om in de sfeer te komen. U logeert twee nachten in één van de knusse kamers met bedstee. ‘s-Morgens krijgt u een uitgebreid ontbijt met verschillende biologische- en streekproducten.
Op een van de twee avonden serveren wij een drie-gangenmenu waarbij de hoofdmaaltijd een heerlijke winterstamppot of bonenschotel is met huis gemaakte appelmoes en/of stoofperen.

U heeft gratis toegang tot de natuurtuinen om ideeën op te doen voor uw eigen tuinparadijs. Neem de wandelschoenen mee en trek er op uit. Wij hebben een prachtige wandelroute (7, 10 of 13 kilometer) voor u uitgestippeld door het fraaie Achterhoekse coulisselandschap. Wie weet ziet u reeën of hazen dartelen door de sneeuw, hoort u overvliegende ganzen, kraanvogels of ziet u de steenuil van heel dichtbij.

Inclusief:

Wanneer

Het winter arrangement is geldig van 1 november tot 31 maart wanneer u 2 of meer nachten in onze B&B verblijft.

Kosten

De prijs van de door u gekozen bedstede kamer plus toeristenbelasting, bij minimaal verblijf van 2 nachten betaald u voor een heerlijk winters 3-gangendiner slechts € 25,- p.p.

Reserveer hier uw kamer in onze B&B en vermeld bij de opmerkingen dat u gebruikt wilt maken van het 'Winterarrangement'. 

 

Streekeigen en biologische producten een (h)eerlijk ontbijt bij de B&B van NatuurlijkBUITEN!