Knapzak-wandel-arrangement

Wandelen door een mooi natuurgebied is altijd fijn. Als je logeert op een bijzondere plek in de natuur, wordt het nog leuker. Ontdek het Achterhoekse coulisselandschap vanuit de B&B van NatuurlijkBUITEN met het knapzak-arrangement voor 2 personen.

Knapzak-wandel-arrangement: op basis van 2 personen voor 2 nachten, inclusief welkomstdrankje, 2 x uitgebreid ontbijt met streekproducten. Op een van de dagen krijgt u de gevulde knapzak mee met routebeschrijving door het Achterhoekse coulisselandschap (7, 10 of 13 km). Plus een consumptie na de wandeling, keuze uit koffie/thee/appel-perensap uit eigen boomgaard. 

Kosten: 2 nachten verblijf in de door u gewenste kamer plus toeristenbelasting, zie de kamers van onze B&BU ontvangt twee knapzakken voor de prijs van één, u betaald hiervoor slechts € 15,-

Wanneer: De Knapzakwandeling begint en eindigt bij NatuurlijkBUITEN en het gehele jaar mogelijk van woensdag t/m zondag i.c.m. een overnachting. De wandeling is onderdeel van het wandelknooppuntennetwerk van de Achterhoek. 

       

U kunt er ook een gezellig groepsuitje van maken!