Fiets-arrangement

De B&B van NatuurlijkBUITEN is een bijzonder leuk adresje voor een fietstocht door het prachtige coulisselandschap van de Achterhoek.  Blijf een paar nachtjes, zodat je na een fietstocht 's avonds bij het kampvuur rustig kunt nagenieten op het terras aan het water. Lekker loom kruip je in een echte bedstede.

Ga mee op ontdekkingstocht door de mooiste natuurgebieden en toeristische plaatsen in de Achterhoek en grensstreek Duitsland. De fietsroutes wijzen je de weg, middels het fietsknooppuntennetwerk, door het fraaie landschap, historische dorpen en culturele steden. Stap af bij de mooiste plekjes of de bijzondere locaties onderweg. De eerste dag gaat de route over de grens bij Dinxperlo, de 2e dag beleeft u de cultuur en schoonheid van de Achterhoek. Twee volle dagen heeft u de beschikking over goede fietsen. 

Wanneer: Het fiets arrangement is het hele jaar mogelijk.

Arrangement is op basis van:

- 2 personen voor 3 nachten, inclusief welkomstdrankje, 3 x uitgebreid ontbijt met streekproducten
- Twee volle dagen fietshuur. Gratis prachtige fietsroutes a.d.v. het fietsknooppuntnetwerk, start direct vanaf ons erf. Wij zorgen dat er goede fietsen voor u klaar staan. Elektrische fietsen zijn, tegen meerprijs, ook mogelijk. 

Prijs: de door u gewenste kamer plus toeristenbelasting, bij een verblijf van 3 nachten krijgt u 2 volle dagen de beschikking over 2 huurfietsen voor € 45,- 

Goede fietsen staan voor u klaar, het genieten kan beginnen!